Mexické sestry z The Warning bojují v nadpřirozeném klipu "Six Feed Deep" hudbou proti poltergeistovi

05.07.2024 17:09 - Kateřina Spacek | foto: Fer Duenas

The Warning, mexickou rockovou skupinu z Monterrey, v roce 2013 založily sestry Alejandra, Daniela a Paulina Villarreal Vélez. Dívky se v raném věku vzdělávaly ve hře na různé nástroje. V určitém okamžiku svého dětství si Daniela a Paulina vybraly jako své hlavní nástroje kytaru, respektive bicí. Poté, co si nejmladší z trojice, Alejandra, zhruba v sedmi letech zvolila za svůj primární nástroj baskytaru, se v roce 2013 rozhodly založit power trio.

Za dobu svého působení trojice představila dvě EP, řadu singlů a čtyři studiová alba. Poslední deska "Keep Me Fed" vyšla poměrně nedávno a otevřela ji skadba "Six Feet Deep". Právě tuto písničku se kapela rozhodla doplnit o videoklip.

Song vynikající svou úderností, svižností a textem si zamiluje snad každý příznivce poctivého rocku. Frontwoman se do zpěvu pouští s energickou vervou připomínající Lzzy Hale z hardrockové skupiny Halestorm.

Doprovodný snímek začíná vsunutím kazety do kamery a pohledem na koberec, na kterém je rozmístěno několik bílých svící - téměř jako by se schylovalo k nějakému rituálu. Děj se brzy odebere do pokoje, v němž se nachází trojice, kolem níž lítají různé předměty, jako kdyby za vše mohl naštvaný poltergeist. Pekelná bytost se před hudebnicemi nakonec vlivem rozházeného oblečení zhmotní, vyhraje ale ona, nebo muzikantky?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY