Let It Roll 2024 rozšiřuje seznam shows a hlásí další novinky

02.07.2024 18:12 - Tisková zpráva | foto: Lenka Hradilová

Již za pouhý měsíc startuje na milovickém letišti ve Středočeském kraji největší drum'n'bassový festival Let It Roll 2024. V termínu od 1. do 3. srpna se na něm představí téměř dvě stě umělců, z toho zhruba sto zahraničních jmen.

Kromě těch největších hvězd žánru festival každoročně láká také na pompézní design pódií a velkolepé audiovizuální shows, které jsou mezi open airy v České republice unikátem. Změn se pro letošní ročník dočkají netradičně všechna pódia, návštěvníci se tak mohou těšit na zbrusu novou hlavní stage The Core, představující mimozemskou základnu nepřátelské civilizace, se kterou se střetnou hlavní hrdinové festivalového příběhu.

Právě toto střetnutí je ústředním motivem proslulé a již tradiční Opening Ceremony, která se odehraje v pátek 2. srpna ve 22 hodin na již zmíněném hlavním pódiu. Na její přípravě se podílí rozsáhlý tým kreativců z různých koutů světa, čítající šest hudebních producentů, kteří jsou zároveň ambasadory letošního ročníku, či osm VJs a 3D umělců. Chybět nebude ani obří ohňostroj a světelná show, které představení doprovodí.

Na stejné scéně se v sobotu 3. srpna ve 22 hodin uskuteční také nová TOP10DNB Show. Její podobu měli možnost ovlivnit fanoušci - zazní v ní totiž deset nejpopulárnějších žánrových skladeb roku 2023 tak, jak si je v rámci ankety sami odhlasovali. Ani v jejím rámci nebudou chybět ohňostroje a světelná show.

Posledním přírůstkem v rámci shows je The Unleash - ta se odehraje už v předvečer akce, ve středu 31. července od 21:30 na Storm Stage, a bude odměnou těm nejvěrnějším fanouškům, kteří dorazí včas. Ti se můžou těšit na neoficiální zahájení přehlídky v čele s neohlášeným headlinerem a speciální fireshow.

Co se týče dalších pódií, druhé největší z nich - Terra - prošlo pro letošní ročník kompletním redesignem. Horkou novinkou je změna velkého stanového pódia na Circle, které premiérově nabídne aktuálně velmi populární 360° rozložení, kdy je pódium s umělcem postaveno doprostřed tanečního parketu a obklopeno fanoušky ze všech stran. Novou menší scénou pod širým nebem je pak Reactor, jejíž vzhled vychází z vizuálu stage letošní zimní edice festivalu, která se konala v únoru v pražském O2 universu.

Součástí harmonogramu jsou i proslulé bus parties a samozřejmostí je i nabitý doprovodný program, čítající různé volnočasové aktivity, včetně populárního HIIT DNB Workoutu, tanečního turnaje v takzvaném DNB Stepu a dalších.

Pro veškeré aktuality doporučujeme sledovat webové stránky festivalu letitroll.cz, případně facebookovou událost. Vstupenky četně dalších služeb je možné zakoupit zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY