Let It Roll 2024 oznamuje kompletní line-up a další informace

10.05.2024 10:56 - Tisková zpráva | foto: Let It Roll

Léto už je za rohem a spolu s ním i festivalová sezóna. Let It Roll 2024 už zná kompletní sestavu jmen, která se letos v termínu od 1. do 3. srpna představí na milovickém letišti v rámci největšího drum & bassového festivalu světa. V letošním roce na něm vystoupí téměř 200 umělců, z toho zhruba stovka zahraničních jmen.

Hlavními taháky letošního ročníku jsou největší žánrové hvězdy, ať už třeba A.M.C, který již několik let v řadě drží titul pro nejlepšího DnB DJe světa dle ankety Drum&BassArena Awards, populární uskupení Rudim3ntal (na snímku), které se do ČR vrací po pěti letech s novou show, nebo hitmakeři jako Netsky, Sigma, Sub Focus a Wilkinson.

Letošní festival hostuje hned několik světoznámých žánrových značek a vydavatelství. Z Holandska míří na festival Blackout Music, z Maďarska v ČR velmi populární Eatbrain, z Francie Vandal Records a z kolébky žánru, Velké Británie, dorazí Critical Music. Své patnácté, respektive dvacáté výročí na festivalu oslaví také značky UKF a Shogun Audio, a vůbec první showcase na české půdě absolvuje také fenomén posledních let, DnB Allstars.

Hlavní scéna jako obvykle nabídne vystoupení těch největších hvězd. Tentokrát bude mít podobu futuristické vesmírné základny a bude vzhledově diametrálně odlišná od pódií z let minulých. Je také silně spjatá jak s další kapitolou festivalového příběhu, tak s tradiční Opening Ceremony - audiovizuální show, která patří k tradičním vrcholům celého festivalu. V letošním roce se na tvorbě hudebního doprovodu k ní podílí vybraná sestava umělců s různorodým zvukem, jmenovitě to jsou Monrroe, Pythius, QZB, Rido, S.P.Y a Turno. I další scény čekají v letošním roce změny, stejně tak festival nabídne i několik dalších programových novinek, které budou zveřejněny v následujících týdnech.

Pro veškeré aktuality doporučujeme sledovat webové stránky festivalu, případně facebookovou událost. Vstupenky na festival včetně dalších služeb je možné zakoupit zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY