Post Malone a Blake Shelton si v klipu k "Pour Me A Drink" užívají letní country zábavu

03.07.2024 13:35 - Kateřina Spacek | foto: Bottle Center Key Visual

Post Malone si rád žánrově hraje. Můžete si od něho užít nejen trapové nebo popové kousky, ale v poslední době zamířil také ke country. A právě v duchu tohoto stylu se ponese i jeho šesté album "F-1 Trillion". Deska vyjde 16. srpna a Posty z ní už představil chytlavou skladbu "I Had Some Help", ke které si přizval Morgana Wallena.

Zdá se, že kromě nového žánru se chystaná kolekce ponese také v duchu spoluprací, protože také do novinky "Pour Me A Drink" si Malone přizval hosta. Tentokrát se ve studiu zastavil Blake Shelton a dvojice v songu ukazuje, že jestli společně něco umí, je to letní zábava.

Dvojka přináší hravou, feel-good hymnu, která se bude skvěle hodit k vychlazenému pivu (nejen) v pátek večer. Muzikanti si vyměňují kousky texty v moři elektrických a steel kytar a energických bicích, přičemž Postyho charakteristický chraplák se odráží od Blakeova sytého tónu.

Doprovodný snímek začíná tím, že Post Malone popadne v samoobsluze láhev sladového likéru a vyprázdní kapsy, aby za ni zaplatil. Prodavač, kterého hraje Blake, ho však místo vyřízení transakce nasměruje do zadní části obchodu, kde potetovaný interpret vstoupí na probíhající večírek plný alkoholu a zábavy...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY