Elliphant se se svou "Troll Tour" ukáže i v Praze

19.06.2024 19:03 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Elliphant je celosvětově uznávaná umělkyně s multiplatinovými prodeji, která je označována za věčnou rebelku. Švédská rodačka Ellinor Olovsdotter debutovala v roce 2012 lo-fi skladbou "Tekkno Scene", která se objevila ve hře "FIFA 13" ještě předtím, než přijala přezdívku Elliphant. Zpěvačka se přijede ukázat svým českýcm fanouškům 26. října 2024 do pražského klubu Fuchs2. Vstupenky za 590 Kč jsou v prodeji v sítích Ticketmaster a Goout.

Elliphant plakát
© Live Nation
Elliphant hrála na mnoha největších evropských festivalech včetně Glastonbury, Roskilde, Hurricane, Readingu, Leedsu, Pukkelpopu a mnoha dalších. V průběhu let spolupracovala mimo jiné s Major Lazer, Dojou Cat, Luude, Diplem nebo Skrillexem.

Začátkem roku 2024 vydala své nové album "Troll" s velkým mezinárodním ohlasem. Wonderland ho popsal takto: "Je to skvělá deska. Zhluboka se nadechněte... právě vstupujete do světa Elliphant. Syrový a nekompromisní koktejl elektronického punku, grimeu a hip hopu - hudební experiment, který nachází styčné body mezi temnotou, prudkým vztekem a čistou, nefalšovanou zábavou."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY