Ariana Grande si v klipu "the boy is mine" obléká kostým kočičí ženy

13.06.2024 18:11 - Kateřina Spacek | foto: Katia Temkin

V březnu popové diva Ariana Grande představila posluchačům svou sedmou desku "Eternal Sunshine". Z alba pochází i jednoduchý singl "the boy is mine", který vychází ze stejnojmenného hitu Brandy & Monicy z roku 1998.

V doprovodném videoklipu dokonce obě umělkyně vystupují jako reportérky, které diskutují o plánu a kampani starosty Maxe Starlinga, jehož ztvárnil herec Penn Badgley. Ten v televizním přenosu upozorňuje na přemnožení krys v ulicích. Grande hraje obyvatelku města posedlou Maxem. Vytváří proto nápoj lásky, aby se do ní zamiloval. Přibližně v polovině klipu si zpěvačka vyrobí kostým kočičí ženy, aby přes střechy svého vyvoleného pronásledovala.

Když se muž vyděsí, že ji vidí na své posteli, snaží se před ní utéct. Hlavní hrdinka ho ovšem chytí za nohu bičem a poté se pokusí do něj nalít svůj nápoj lásky. V závěrečných chvílích se oba šťastně usadí v bytě s několika kočkami. Šestiminutový snímek můžeme nazvat jako poměrně hezkou podívanou. Otázkou zůstává, jestli je Ariana kočičí ženou, nebo jen ženou v kostýmu kočky. To si ale musí každý fanoušek rozhodnout sám.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY