Sabrina Carpenter si do vězeňského klipu "Please Please Please" pozvala svého přítele

18.06.2024 12:50 - Kateřina Spacek | foto: Ian West

Před pár dny Sabrina Carpenter oznámila, že její šesté studiové album "Short n' Sweet" je na cestě. Už před časem na něj popová zpěvačka navnadila singlem "Espresso", který svou popularitou vzlétl až do nebeských výšin.

Čerstvě uvedený následovník kávového hitu, song "Please Please Please", zaujme jednoduchým motivem a nezapře vliv osmdesátých let. Blonďatá hvězda v textu zpívá: "Slyšela jsem, že jsi herec, tak se chovej jako obstojný chlap / Ať už je v tobě jakýkoli ďábel, nepouštěj ho dnes večer ven / Říkám jim, že je to jen tvoje kultura, a všichni valí oči." Chytlavé skladbě tím dodává bad boy vibes.

V doprovodném klipu se objevuje irský herec Barry Keoghan, se kterým mladá umělkyně navázala vztah i ve skutečném životě. Z estetického hlediska se jedná o krásnou podívanou, která ale postrádá originalitu. Divákům se naskytne pohled na toxickou dvojici, nic nového na ně tedy nečeká. Zase tu máme rádoby drsňáka, nad kterým bude slintat každá -náctka. Nebylo už dost Sida a Nancy? I přes tuto výtku k vizuálu však, co se týče celku, převažují pozitivní dojmy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY