Snow Patrol povedeným singlem "The Beginning" představují nové album "The Forest Is The Path"

31.05.2024 19:13 - Kateřina Spacek | foto: Tom Beard

Snow Patrol přicházejí po dlouhých šesti letech s novým materiálem a rovnou vyzrazují všechny informace o nové desce. Kapela svou osmou řadovku pojmenovala "The Forest Is The Path" a vydá ji 13. září. Gary Lightbody, Nathan Connolly a Johnny McDaid se na následníkovi alba "Wilderness" snaží posunout hranice své minulosti. Svým netrpělivým fanouškům hned představili novinku "The Beginning".

Nový singl začíná pozvolna a protíná ho svěží, chytlavý refrén oslavující comeback rockové trojice. Frontman prozradil, že skladbu složil za jediný den a zpěv nahrál na jeden záběr hned po napsání textu. Zdá se, že partička se po pauze pustila do práce s opravdovou vervou a posluchači se mají na co těšit.

Chystaná studiovka bude prvním albem od chvíle, kdy kapela oznámila, že ji opouštějí bubeník Johnny Quinn a baskytarista Paul Wilson. Později vyšlo najevo, že odchod neproběhl tak úplně v klidu. Quinnova manželka například uvedla, že důvody její drahé polovičky pro odchod z uznávané kapely "nebyly nejlepší", a na sociálních sítích se pustila do současného člena McDaida. Co přesně se ale stalo, neprozradila. Jak rozkol mezi členy ovlivnil novou studiovku, zjistíme už v půlce září.

Tracklist "The Forest Is The Path" je následující: All, The Beginning, Everything’s Here And Nothing’s Lost, Your Heart Home, This Is The Sound Of Your Voice, Hold Me In The Fire, Years That Fall, Never Really Tire, These Lies, What If Nothing Breaks?, Talking About Hope, The Forest Is The Path.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY