Excentrický zpěvák a virální hvězda Oliver Tree vystoupí v české premiéře 8. července v Ledárnách Braník

27.05.2024 15:03 - Tisková zpráva | foto: 2media

Oliver Tree, osobitý zpěvák známý svým netradičním přístupem k muzice, poprvé během své úspěšné hudební kariéry vystoupí v České republice - 8. července pod širým nebem v Ledárnách Braník v rámci Prague Summer Festivalu a série Rock for People Concerts. Vstupenky jsou v prodeji v sítích GoOut, Ticketportal a Ticketmaster.

Zpěvák, producent, scenárista, režisér a performer Oliver Tree patří k hvězdám internetu. Má miliony globálních streamů, zhlédnutí na YouTube a více než 14,6 milionů sledujících na TikToku. Své oddané a rostoucí publikum baví dadaistickým metahumorem ve stylu Andyho Kaufmana a zároveň pokračuje ve zkoumání a rozebírání absurdity moderní kultury, posedlosti slávou a sociálními médii.

Rodák z kalifornského Santa Cruz se posledních deseti let objevoval jako vzdělanec v mnoha různých projektech a iteracích a zdá se, že nikdo nedokáže odhadnout, co provede příště. Nebojí se vás rozesmát, rozplakat, evokovat ty nejhlubší myšlenky nebo během čtyřminutového videoklipu vyvolat naprosto nepříjemné pocity. Je na cestě k vytvoření vlastního plánu balení a marketingu popkultury v době internetu. Tree je všestranný v každém slova smyslu, ve své hudbě zkoumá nejen všechny druhy zábavy, ale také všechny žánry. Škatulka, do které sám sebe zařazuje, je neomezená a žádné hranice ho nemohou zastavit. Oliver Tree vybudoval multimediální projekt, jehož cílem je zpochybnit lidský pohled na to, co je umění, a ani v nejmenším ho nezajímá, co na to kdo říká!

Oliver zkoumá průsečík, kde se zvukově setkává pop a alternativa, elegantně se pohybuje v místech, kde se vizuálně střetává umění a zábava. Od komedie přes akční sporty, zesměšňující televizní reality show až po wrestling v živých vystoupeních - svět Olivera Tree se zkrátka nepodobá žádnému jinému, který tu byl před ním.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY