Limp Bizkit předělali The Who

09.09.2003 08:26 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Limp Bizkit
© facebook interpreta
Po množství pracovních názvů nového alba ustálili pánové z Limp Bizkit titul novinky, která vychází 22. září, na "Results May Vary" a nyní v Londýně oznámili, která že skladba se stane druhým singlem.

Po "Eat You Alive" onou zmiňovanou bude předělávka "Behind Blue Eyes" z repertoáru skupiny The Who. V originále vyšla píseň již v roce 1971, ale Fred tvrdí, že se i dnes plně ztotožňuje s jejím melancholickým textem. Nové album má obsahovat celkem šestnáct skladeb a bude vůbec prvním počinem Limp Bizkit po odchodu kytaristy Wese Borlanda v roce 2001. I díky spolupráci s jeho nástupcem Mike Smithem prý album neobsahuje klasické průvodní znaky předchozí tvorby kapely, takže se asi bude na co těšit.

Pokud vás zajímá kompletní tracklist, zde ho přinášíme: Re Entry (Intro with All Around The World), Eat You Alive, Gimme The Mic, Underneath The Gun, Down Another Day, Almost Over, Build A Bridge, Red Light - Green Light, The Only One, Let Me Down, Lonely World, Phenomenon, Creamer (Radio Is Dead), Head For The Barricade, Behind Blue Eyes, Drown.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY