Cocotte Minute v pátek v Rock Café představí svou první výběrovku

09.05.2024 09:29 - Ondřej Hricko | foto: Jan Nožička

Po loňské úspěšné jarní akci "Černý šaty párty" se Cocotte Minute vracejí s pokračováním, které se znovu uskuteční v pražském klubu Rock Café. Společně s nimi se 10. května objeví na pódiu skupiny Elektrïck Mann a Byt číslo 4.

Kapela kolem Martina Zellera nedávno absolvovala klubové turné, aktuálně prohání Majálesy a ještě než se Kokoti vrhnou na letní festivalovou sezónu, pořádá právě tuto - možná brzy již tradiční - párty pro své nejvěrnější fanoušky.

Tento rok je navíc muzikanti plánují potěšit exkluzivitou. Přímo na místě proběhne zahájení předobjednávek číslované limitované edice prvního vinylu v jejich historii nazvané "Best off kha". Ta vyjde letos na podzim. Jak již název napovídá, bude se jednat o výběr z tvorby formace.

Sám Zeller k premiérovému kompilačnímu albu dodává: "Na začátku by nás s Czendálem nikdy nenapadlo, že budeme mít za sebou dvacet sezón s Cocottama a navíc to bude furt zajímat lidi. První deska vyšla v roce 2004. Je čas to oslavit. 'Best off kha' ti podrazí nohy!"

Pouze na pátečním "Zllo festu" si budou moci přítomní fanoušci předobjednat LP a zároveň přímo vybrat i číslo z očíslované limitované edice o rozsahu 333 kusů. Výjimkou budou čísla, která kapela zařadí do podzimní charitativní dražby "Metal dětem!". Ti, kdo se na koncert do Rock Café nedostanou, si desku budou moci předobjednat až po "Zllo festu", ale již bez možnosti vybrání si oblíbeného čísla.

Vstupenky v předprodeji za 390 Kč je možné zakoupit přes sít SMS Ticket. Začátek akce je avizovaný na sedmou hodinu večer.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY