Erasure v květnu rozšíří sérii reedic o desku "Cowboy"

15.04.2024 13:19 - Dan Hájek | foto: Mute Records

Osmá řadovka "Cowboy" dvojice Erasure vyšla před sedmadvaceti lety a letos se dočká své nové edice. Pokud ji v diskografii kapely neumíte hned zařadit, snad vám ji připomene trojice hitových singů ("In My Arms", "Don't Say Your Love Is Killing Me" a "Rain"), na jejichž videoklipy se můžete podívat níže.

Andy Bell a Vince Clarke kolekci natočili pod producentským dohledem Garetha Jonese a Neila McLellana. "Cowboy" přinesl návrat k jejich typičtějšímu pojetí syntezátory rozechvělého popu poté, co jejich předchozí eponymní nahrávka nepřinesla větší komerční úspěch.

Deska prošla novým masteringem, na druhém disku navíc přinese celou řadu rarit: doposud nevydané alternativní verze, b-strany singlů, dvě coververze Blondie ("Rapture" s Vincovým rapem a živou verzi "Heart of Glass") a remixy. Mezi těmi budou i tři zcela nové. Postarali se o ně TELEX, Blacmange a dívčí trio Stealing Sheep.

Kopletní seznam bonusů je následující: Rain (Al Stone Mix), Rapture (Extended Version), In The Name Of The Heart, First Contact (Vocal Mix), Reach Out (Alternative Lyrics), In My Arms (Acoustic Version), Magic Moments (Alternative Mix), My Love, Earth, Worlds on Fire (Demo Version), In My Arms (Love To Infinity Stratomaster Mix - US Edit), Don't Say Your Love Is Killing Me (TELEX Remix), Rain (Blancmange Remix), Don't Say Your Love Is Killing Me (Flashbox Vox), In My Arms (Crumbling Down Extended Instrumental Remix), Rain (Stealing Sheep Remix), Heart of Glass (Live in Oxford).

Rozšířená reedice alba "Cowboy" Erasure doputuje do obchodů s muzikou v pátek 31. května a bude zabalena do knížečky s pevnou vazbou. Ta nabídne booklet čítající dvacet osm stránek, včetně různých poznámek, jejichž autorem je Mat Smith z magazínu Electronic Sound.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY