Marcus & Martinus přijedou v září do Fora Karlín

09.04.2024 18:41 - Tisková zpráva | foto: Jonathan Perlman

Marcus & Martinus se po vystoupení na letošní ročníku Eurovision Song Contest představí také fanouškům v pražském Foru Karlín, kde zazpívají 21. září. Vstupenky za 999 Kč jsou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Marcus & Martinus plakát
© Live Nation
Zázrak dvojí síly! Dvaadvacetiletí bratři z Norska a úspěšní umělci odehrají v roce 2024 a 2025 patnáct exkluzivních koncertů na vybraných evropských místech v rámci "We Are Not The Same Tour". Úspěšní hudebníci teprve loni oslavili deset let na scéně, v lednu 2024 s velkým úspěchem zahájili své arénové "We Are Not The Same Tour" po Skandinávii a nyní se těší na své fanoušky v Evropě.

Před evropským turné se dvojice za Švédsko zúčastní soutěže Eurovision Song Contest 2024 se svým elektrizujícím hitem "Unforgettable", který se objeví i na jejím nejnovějším albu. Popové duo s velkým náskokem zvítězilo ve švédském předkole a píseň se okamžitě dostala do hitparád Spotify a Airplay v severských zemích.

Příběh Marcuse & Martinuse je jako moderní pohádka. Dva kluci z malé norské vesnice dokázali svou hudbou dobýt svět. Jsou vzorem pro mladé lidi a ukazují, že všechno je možné, pokud si jdete za svými sny. A nepřestávají snít - chtějí dál tvořit, cestovat po světě a sdílet svou vášeň pro hudbu se svými fanoušky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY