Skončíme nakonec spolu? Fletcher natočila k "Pretending" žhavý videoklip

04.04.2024 09:27 - Honza Balušek | foto: Capitol Records

Americká zpěvačka Fletcher sice ve své diskografii disponuje spoustou singlů a ípíček, před pár dny vydané album "In Search Of The Antidote" je ale teprve jejím druhým. Jen pár dnů po zveřejnění ho doprovodil také nový singl "Pretending" společně s videoklipem.

"Je to velmi skutečná, opravdu osobní deska a je to také velmi osobní píseň," přiznala interpretka v rozhovoru pro Entertainment Tonight. Ke skladbě dále doplnila: "Vypráví o tom jediném člověku, kterého máte v koutku duše a u kterého si říkáte: 'Budeme to my? Budeme to my, kdo skončí spolu? A budeme si do té chvíle v životě jen tak trochu hrát a předstírat?'"

Výrazná pop-rocková hitovka dává vyniknout jejímu hlasu, z něhož úplně tryskají emoce s písničkou spojené. Doprovodné video zachycuje Fletcher se spolubydlící v běžných situacích (ranní kafe, čištění zubů, opalování u bazénu...), které se ale ve zpěvaččiných představách vždy zvrhnou do zuřivé líbačky. Nebo že by to u konce klipu už nebyly pouze představy, ale skutečnost?

Velmi rychlý střih oněch líbacích scén, dvě krásné dívky, a ano, i zřetelně se rýsující zpěvaččiny bradavky dávají snímku opravdu sexy šmrnc. A to u toho dámy ani nemusejí odhalovat až příliš a vrtět zadky, jak to známe z mnoha jiných videoklipů.

Jak umí Fletcher své písně předvést naživo, zjistíme už 21. dubna v pražském klubu SaSaZu, kde odehraje svůj vůbec první tuzemský koncert.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY