Kaleida a Viah o víkendu roztančí Kabinet Múz

21.03.2024 07:42 - Tisková zpráva | foto: Kaleida

Britské elektropopové duo Kaleida doveze už v neděli 24. března do brněnského Kabinetu Múz nové EP "Stranger". Kapelu tvoří dvě ženy, jejichž singl "Think" se objevil na soundtracku k filmu "John Wick" a cover osmdesátkové klasiky "99 Luftballons" zazněl rovněž ve filmu, tentokrát v "Atomic Blonde". Support zajistí pražská dívčí kapela Viah. Vstupenky lze zakoupit zde. Čeká nás kouzelný závěr týdne.

KALEIDA (UK)

Kaleida (na snímku) je britské elektropopové duo z Londýna působící na scéně od roku 2013, které proslavil především singl "Think" z jejich stejnojmenného debutového EP, jenž se objevil na soundtracku k filmu "John Wick". Za projektem Kaleida stojí dvě ženy. Hudebnice Christina Wood (zpěv) a Cicely Goulder (klávesy + produkce) začaly experimentovat, až našly svůj charakteristický zvuk. V roce 2017 vyšlo kapele první album "Tear the Roots", z nichž cover osmdesátkové klasiky "99 Luftballons" zazněl rovněž ve filmu, tentokrát v "Atomic Blonde". Letos v lednu už Kaleida stihla vydat kouzelné EP "Stranger" a v březnu novou tvorbu dovezou do Kabinetu Múz.

VIAH

Viah je pražská elektropopová dívčí kapela, kterou tvoří Vi & Rosa. Zpívají, tančí a všelijak buší do elektronických nástrojů, co se jim dostanou pod ruku. S Viah prostě nikdy nevíš, co se může stát. Jsou nepředvídatelné, neuchopitelné a tak nějak neustále na cestách. Dámy odehrály přes sto koncertů, třeba i na Szigetu, Colours of Ostrava či ESNS.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY