Laura a její tygři již tuto neděli pokřtí v Lucerna Music Baru nové album

13.03.2024 15:19 - Tomáš Rozkovec | foto: Tom Jajo Rozkovec / musicserver.cz

Již tuto neděli 17. března od 20:00 hod legendární česká kapela Laura a její tygři zahraje v pražském Lucerna Music Baru, kde pokřtí své nové album "Zoo Zoo" a vyjádří tím i podporu Zoo Praha.

Na výjimečné vystoupení si Laura připravila nejen zásobu svých energických a smyslných hitů v podání omlazené sestavy a zpěvačky Lucie Bakešové, ale také speciální křest nahrávky "Zoo Zoo". Jak název napovídá, jedná se o hravé písně o zvířatech z pražské Zoo, které potěší jak malé, tak velké fanoušky. Speciálními hosty večera budou děti z pěveckého sboru Ústecké Bambini, které s kapelou zazpívají některé z písní z nové studiovky. Výtěžek z koncertu bude věnován Zoo Praha na podporu chovu ohrožených druhů zvířat.

Začátek tohoto unikátního vystoupení ve formě jedinečného spojení legendární formace, chytlavých písniček a podpory ZOO je stanoven již na 20:00 hod. Sál bude zpřístupněn od 19:00 hod. Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji sítě Goout.cz

Kapela vznikla v roce 1985 v Mostě z podnětu kapelníka a baskytaristy Karla Šůchy inspirovaného novelou Williama Saroyana "Tracyho tygr". Za dobu své existence se stala fenoménem hudební scény nejen svojí typickou image: bílé košile, černé brýle, kravaty, kalhoty, ale i mixem rocku s latinskoamerickými rytmy a bohatými žesťovými aranžemi. Během své kariéry odehrála více než dva tisíce koncertů v klubech i na festivalech v Česku i v zahraničí. Na kontě má deset studiových alb.

Ve skupině se vystřídala řada talentovaných zpěváků a muzikantů, mezi nimiž nechybí jména jako Jana Amrichová, Martin Pošta, Ilona Csáková, Daniel Nekonečný, Miloš Vacík ml., Ivan Myslikovjan, Tereza Hálová, Lenka Nová, Martin Miškovský a další.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY