Angus & Julia Stoneovi vzpomínkovým videoklipem "Cape Forestier" vyzrazují detaily z jejich šesté studiovky

13.03.2024 13:48 - Kateřina Spacek | foto: Jennifer Steinglen

Uznávaná sourozenecká dvojice Angus & Julia Stoneovi představuje nový singl "Cape Forestier", druhý po "The Wedding Song", titulní skladbu svého připravovaného šestého studiového alba, které vyjde 10. května u Play It Again Sam.

Píseň "Cape Forestier" v čele s jemnou kytarou a nádherně křehkými harmoniemi přichází ve spojení s videoklipem složeným z dosud neviděných záběrů z doby, kdy Angus a Julia začali společně tvořit hudbu. Jedná se tak o krásný vzpomínkový klip na chvíle, kdy dvojice posluchače dojímala písněmi jako "The Beast", "Big Jet Plane" nebo "Yellow Brick Road."

"'Cape Forestier' je o lodi na cestě. O té cestě, kterou všichni v životě procházíme - o příchodech a odchodech lásky, ztrátách, bolesti a směřování k novým obzorům. Velkou část dětství jsme strávili na vodě a ve vodě. Prvky přírody jsou v našem psaní lyricky a myticky důležité. Příliv a odliv, měnící se cykly - příroda nám často pomáhá pochopit náš vnitřní svět," podělilo se duo o význam povedené písně.

Tracklist "Cape Forestier" je následující: Losing You, Down To The Sea, My Little Anchor, Cape Forestier, County Sign, City Of Lights, No Boat No Aeroplane, The Wedding Song, I Want You, Somehow, Sitting In Seoul, The Wonder Of You.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY