Mezi gratulanty na desátých narozeninách Ostravy v plamenech budou i Beast In Black

23.01.2024 11:16 - Tisková zpráva | foto: Ostrava v plamenech

Ostrava v plamenech přinese nezapomenutelný hudební zážitek k oslavě svého desátého výročí. Na pódiu se objeví finská heavymetalová kapela Beast In Black slibující velkou show a energické vystoupení, jak je jejím dobrým zvykem.

Skupina Beast In Black, která se stala v metalovém světě známou svými epickými skladbami a silným scénickým představením, dorazí do Ostravy s nadšením, aby představila svou hudbu fanouškům, vůbec poprvé. Její premiérový koncert v Ostravě slibuje nejen zvukovou explozi, ale také vizuální podívanou plnou efektů všeho druhu.

Formace vznikla v roce 2015. Její hudba spojuje prvky heavy metalu s power metalem, symfonickým metalem a elektronickými prvky se zvukem syntezátorů osmdesátých let. Toto finské seskupení se těší mezinárodnímu uznání a dosáhlo mnoha významných úspěchů.

Debutové album "Berserker" bylo vydáno v roce 2017 a okamžitě získalo pozornost fanoušků heavy metalu po celém světě. Obsahuje hity jako "Blind and Frozen" a "Beast in Black." Následující deska "From Hell with Love" byla vydána v roce 2019 a posunula kapelu ještě dál. Album obsahuje singl s názvem "Sweet True Lies" a získalo pozitivní ohlasy kritiků i fanoušků. Prozatím poslední nahrávkou z její produkce je "Dark Connection", hitové od začátku až do konce. Za všechny skladby jmenujme například "Blade Runner" nebo "Highway to Mars".

Světový úspěch Beast In Black svědčí o tom, že heavy metal má stále silné postavení na hudební scéně a že nové skupiny mohou oslovit široké publikum svou energií a originalitou. Ostrava v Plamenech tímto potvrzuje fakt, že je významnou událostí pro nové hudební objevy a vzrušující setkání s umělci, kteří přinášejí radost svou jedinečnou hudbu. Fanoušci a návštěvníci mohou očekávat, že jubilejní ročník festivalu přinese nesmazatelné vzpomínky a hudbu, kterou budou nosit s sebou ještě dlouho.

Vedle Beast In Black uvidí Ostrava legendárního Phila Campbella (ex-Motörhead) s Bastard Sons, stále populárnější Molybaron (Irsko/Francie), dále Blax (Itálie), Adams Parade (Austrálie), Merkúr (Island), Amalgama (ČR/Nizozemí/Ukrajina) a Forrest Jump. To největší hudební jméno ale teprve přijde.

Veškeré informace o festivalu včetně vstupenek jsou k dispozici na oficiálním webu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY