Zara Larsson v popovém nářezu "You Love Who You Love" varuje před toxickými vztahy

23.01.2024 08:08 - Kateřina Spacek | foto: Benjamin Vnuk

Zara Larsson si zřejmě užívá svůj život plnými doušky a rozdává lásku, kudy chodí. A k téhle životní mantře patří i nové album "Venus", které vyjde už 9. února.

Aktuálně z něj tahle popová ikona představuje singl "You Love Who You Love". Jde o jakési varování před toxickými vztahy.

Muzikantka skladbu psala s anglickým zpěvákem MNEKem. "Mluvili jsme o tom, jak je úžasné, že každý může milovat každého - ale to neznamená, že byste vždycky měli! Všichni jsme měli nějaké ty přátele nebo jsme sami byli těmi přáteli, kteří se neustále vracejí k někomu, kdo je pro ně špatný, a 'You Love Who You Love' říká, že už toho bylo dost," vzpomíná.

Švédská zpěvačka je díky svému povznesenému zvuku, eklektickému stylu a sjednocující vizi jednou z nejzásadnějších hvězd současného popu. Prošla evolucí, která nyní bude pokračovat na desce "Venus". Ta bude ve svém zkoumání moderní lásky mísit mytické a osobní prvky a bude obsahovat tyto písně: Can’t Tame Her, More Than This Was, On My Love (with David Guetta), Ammunition, None Of These Guys, You Love Who You Love, End Of Time, Nothing, Escape, Soundtrack, Venus, The Healing.

Sílu Zary Larsson budou moci naplno pocítit i tuzemští příznivci - 6. března 2024 zazpívá v pražském Foru Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY