Billie Eilish v SNL zazpívala Barbie a Judy tak, že vás dojme k slzám

20.12.2023 08:01 - David Věžník | foto: Mary Ellen Matthews

Uplynulou sobotu se vysílal poslední letošní díl amerického pořadu Saturday Night Live. Jeho hlavním hostem (či hostkou, chcete-li) byla Billie Eilish. Vedle humorných skečů došlo samozřejmě i na písničky. A zpěvačka tentokrát sáhla do filmové pokladnice - publiku dala svůj song "What Was I Made For" z letošního blockbusteru "Barbie" a vánoční evergreen "Have Yourself a Merry Little Christmas", který poprvé zazněl ve snímku "Meet Me in St. Louis" v podání Judy Garland.

V obou případech zvolila úsporný doprovod - piano (na to hrál pochopitelně její brácha FINNEAS), kontrabas a bicí - a rozhodně udělala dobře. Kdo dráhu téhle rodačky z Los Angeles sleduje, ví, že komorní aranže jí sluší a dávají vyniknout jejímu čím dál lepšímu pěveckému projevu. A tak se lehce může stát, že vám při sledování záznamu ukápne i nějaká ta slza... a to i přes to, že se Billie za oba výkony odmění upřímným, uvolněným smíchem.

A pokud čekáte na nějaký nový materiál, jistě vás potěší informace, že vaše čekání bude brzy u konce. Eilish se před časem nechala slyšet, že její třetí řadovka je "skoro hotová". Bližší detaily ale prozatím drží v tajnosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY