Dirty Honey se vracejí do Prahy. Tentokrát jako headlineři

23.11.2023 17:07 - Tisková zpráva | foto: David Havlena

Jedna z nejžhavějších rockových kapel současnosti, kalifornští Dirty Honey, kteří se v Česku představili jako speciální hosté fenomenálních Kiss, se vrací do Prahy. Tentokrát to rozjedou 1. března jako headlineři v pražském Futurum Music Baru. Před nedávnem jim vyšla druhá studiovka "Can't Find the Brakes", a jak název sám napovídá, rozhodně nemají v plánu brzdit. Naopak. Přijďte se přesvědčit. Vstupenky jsou v prodeji za 467 Kč na webu Futura a na GoOut.cz.

Na začátku byl velký sen kytaristy Johna Notta - zopakovat mimořádný úspěch Guns N’ Roses. O pár let později dokázali Dirty Honey vyrazit s GNR na turné jako support. Hráli před Rival Sons i Kiss, a i když si zvuk našli vlastní, je jasné, jaký druh muziky je nejvíc inspiruje. Dirty Honey se věnují žánru, jehož zlatá éra podle mnohých už dávno skončila. Ne ale v podání této kalifornské čtveřice. Ta se do hard rocku pouští s vervou a ukazuje, že i když se doba mění, dá se tahle muzika dělat a může být svěží a moderní.

Specifický projev zpěváka Marca LaBellea, který se nebojí agresivních vokálů, doplňují zkreslené kytary, silné bicí a výrazné basové linky. Je to prostě hard rock se vším všudy. Není ale zaprášený a starý, je to hard rock v roce 2023, od kapely, která nemá časy největší slávy (a nejlepší roky) za sebou, ale naopak před sebou. A to je něco, co si nemůžete naživo nechat ujít.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY