Enter Shikari a AViVA spojili své síly v novince "Strangers", aby spolu nalezli svobodu

14.11.2023 12:44 - Kateřina Spacek | foto: Isha Shah

Enter Shikari a australská zpěvačka AViVA se před pár dny podělili o společný singl "Strangers". Tento bouřlivý a vášnivý počin dokazuje, jak talentovaní tito umělci jsou.

Zpěvák a producent Rou Reynolds o novince říká: "AViVA má neuvěřitelný hlas, takže bylo potěšením s ní na písni pracovat. S Robem jsme ji navštívili doma, na krásném pobřeží Nového Jižního Walesu a společně jsme pracovali na skladbě, která je o nalezené svobodě, díky níž se oprostíte od dusivého vztahu." A kooperaci si vychvaluje i jeho kolegyně. Prohlásila, že tento projekt považuje za neuvěřitelnou zkušenost.

Začátek songu obstarává beat, který navozuje napínavou atmosféru. Následně jej doplní vokál Australanky a vše do sebe začne zapadat chytlavěji a účelněji. Tahle spolupráce vytváří pozoruhodnou kombinaci a nabízí odlišné hudební žánry, které dohromady skvěle ladí.

Nejen mix nástrojů a stylů je způsobem, jak přitáhnout pozornost posluchačů. Je to také poselství, které se skrývá v textu a které umožňuje lidem se se singlem ztotožnit. A tady je to všechno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY