Hudba z Underworld vás vezme do neznáma

14.08.2003 08:42 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

Underworld - poster
© facebook interpreta
Na značce Roadrunner Records vyjde 15. září nadmíru zajímavý soundtrack k filmu "Underworld", na němž se představí mimo jiné nový projekt The Damning Well bývalého kytaristy Limp Bizkit Wese Borlanda, dále pak John Maynard Keenan z Tool, David Bowie nebo Skinny Puppy.

Ačkoli zatím nejsou známy bližší podrobnosti chystaných kooperací, již lze potvrdit několik výjimečně slibných spoluprací. Krom již zmíněných The Damning Well, kde vyjma Borlanda hrají ještě Danny Lohner z Nine Inch Nails, Richard Patrick z Filter a John Freese z A Perfect Circle, se mohou fanoušci těšit například na skladbu "Bring The Disco King" od Johna Maynarda Keenana (Tool / A Perfect Circle), Davida Bowieho a Johna Fruscianta z Red Hot Chili Peppers! Mezi zúčastněnými by měli být také Skinny Puppy, Finch nebo Page Hamilton.

O samotném filmu můžeme říci tolik - Selene, udatná upírská hrdinka, je zajata v bitvě mezi upíry a vlkodlaky a navzdory svému poslaní - zabít vůdce vlkodlaků, se zamiluje do zamýšlené oběti... Zřejmě nemůžete očekávat nikterak převratné zpodobnění souboje dvou mysteriózních hororových ras, těšit se však můžete nejen na krvelačné parazity, ale také na solidní rockovou hudbu. Snad.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY