Píseň pro každou náladu. Oblíbenec z TikToku Casey Lowry zahraje v Praze

29.10.2023 15:58 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Indiepopový písničkář Casey Lowry si bere to nejlepší z oblíbeného žánru a aktualizuje jej pro miliony svých sledujících na sociálních sítích. Vtipnou písničkou dokáže reagovat na jakýkoliv toxický komentář i sebepodivnější sexistické video. Citlivý duet "caught me at my lowest" s Walk Off The Earth měl na TikToku takový úspěch, že jej i přes původní nevoli labelu společně vydali jako singl.

Po letošním raketově vyprodaném koncertu v Café V lese se tentokrát britský písničkář představí v klubu Rock Café. Těšit se na něj můžeme už 22. ledna 2024. Vstupenky v ceně 490 korun budou v prodeji od 3. listopadu 2023 na fource.cz a v sítích GoOut a Ticketmaster.

Přestože jsou jeho písně mnohdy emotivní až melancholické, ve své tvorbě se zaměřuje převážně na pozitivní až povzbuzující emoce. Pochází z Chesterfieldu, ale svou hudební dráhu naplno rozjel až v Londýně, a jak sám na odlehčení říká: "Věnovat se hudbě byla jediná možnost. Bylo to to jediné, do čeho jsem zvládnul skočit doopravdy naplno." Díky popularitě na sociálních sítích a virálním tiktokům se stal jedním z nejdiskutovanějších popových umělců v Londýně. Na svá turné si jej proto pozvali kapela Lany, Conor Maynard nebo Jack & Jack.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY