The Valentines v "Happiest Day Ever" zpívají o smrti. A taky o naději

31.10.2023 12:12 - Honza Balušek | foto: se svolením The Valentines

Trojice The Valentines z Hradce Králové nás pravidelně zásobuje skvělými singly a videoklipy. Tím nejnovějším přírůstkem do sbírky povedených písniček je novinka s názvem "Happiest Day Ever".

"Je to vlastně song plný naděje," prozrazuje baskytarista a zpěvák Honza Doležal. "Někdy prostě člověk ráno vstane a všechno je tak na hovno, že nezbývá než si říct, že zase bude dobře. To stejný platí o strachu z čehokoliv, třeba ze smrti. Kdo ví, jestli smrtí nezačíná něco jinýho?"

Doležal & spol. v songu opět potvrzují, že mají neuvěřitelný cit pro silné refrény, až jim člověk odpustí, že do těch veselých melodií halí povětšinou smutné texty. Videoklip je výsledkem spolupráce se studiem LARS, natáčelo se v průběhu dvou letních dní na šesti lokacích, například i na hřbitově bláznů v Bohnicích nebo blízko pražského kulturního centra MeetFactory. Ve snímku se frontman, naštěstí marně, pokouší o odchod z tohoto světa, nakonec si ale radši zahraje s kapelou.

Trojice je zrovna uprostřed turné se slovenskými kolegy ze skupiny Papyllon. Vidět je můžete ještě na následujících místech:

2.11.2023 Moovement, Plzeň
3.11.2023 Kampus Hybernská, Praha
10.11.2023 Variace, Olomouc
11.11.2023 Hnízdo, Ostrava



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY