Poslední řadovka P!nk "Trustfall" vychází v reedici se živáky i novými songy

04.12.2023 10:27 - Jaromír Koc | foto: Sony Music

Pokud jste si ještě nestihli pořídit aktuální album "Trustfall" od P!nk, můžete si vlastně mnout ruce. Tato deska totiž v pátek 1. prosince vyšla ve speciální dvoudiskové tour deluxe edici s devíti příjemnými bonusy.

Pink - Trustfall - Tour Deluxe Edition
© Sony Music
Americká zpěvačka v letošním roce odstartovala velkou koncertní šňůru "Summer Carnival", jejíž druhá část začne v únoru 2024 v Sydney a bude čítat osmatřicet zastávek. Jako takové malé pozvání na ni teď P!nk vydává titul "Trustfall: Tour Deluxe Edition", jehož velkou část tvoří živé nahrávky zaznamenané v letošním roce na různých místech.

Například hit "What About Us" byl natočen během show v německém Hannoveru, duet "Cover Me In Sunshine" s dcerou Willow pro změnu v Paříži. Za zmínku stojí, že mezi vydanými živáky jsou i dvě coververze - největší hit Sinead O'Connor "Nothing Compares 2 U", ve kterém rodačce z Pensylvánie hostuje i její kolegyně Brandi Carlile, a dále "No Ordinary Love", kterou najdeme v repertoáru Sade.

Ale protože je důležité mít rovněž něco pro rádia, nechybí zde trocha nového materiálu. Jmenovitě jde o songy "All Out Of Fight" a "Dreaming". Druhý jmenovaný, na kterém hostuje Sting a který vznikl za produkčního dohledu Marshmella, si již pomalu klestí cestičku do hitparád. Oba si můžete poslechnout níže. Ještě dodejme, že "Trustfall: Tour Deluxe Edition" je k mání nejen na dvou CD, ale i na krásném dvojvinylu. První deska má růžovou barvu, ta druhá fialovou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY