Podívejte se na trailer k dokumentu "Hate to Love: Nickelback"

21.09.2023 16:47 - Honza Balušek | foto: Nickelback

Kanadská čtveřice Nickelback patří mezi nejslavnější rockové kapely, spolu se slávou pozitivní však přišla i ta negativní, kdy se zároveň stala nejvíce hejtovanou skupinou vůbec. Formace se rozhodla svůj nepříznivý obraz pevně uchopit do svých rukou a natočila dokument, v němž svou protichůdnou slávu vetkla přímo do názvu - "Hate to Love".

"Tento film vypráví skutečný příběh skupiny Nickelback od jejích skromných začátků v Albertě až po explozivní celosvětový úspěch písně 'How You Remind Me' v roce 2001 a dalších, rekordů trhajících hitů, což trvá dodnes. S touto rockovou slávou však přišla i počáteční vlna online negativity, s níž se od té doby potýká mnoho dalších umělců," tvrdí oficiální popis snímku.

Film, který režíroval Leigh Brooks, měl oficiální premiéru počátkem září na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu, kde sklidil docela pozitivní ohlasy. Zda snímek vyrazí do kin nebo bude k vidění na nějaké online platformě, prozatím není známo. Nyní se můžete podívat alespoň na trailer k dokumentu o vaší oblíbené, či naopak neoblíbené kapele.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY