Vyhrajte 3 x CD ECSTASY OF ST. THERESA Slowthinking + maxisingl Happy R / 5 x CD ATB Addicted To Music / 2 x vstup na HRADHOUSE / 3 x vstup na ZION TRAIN / 3 x vstup na BLACK UHURU

03.08.2003 20:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vítám všechny soutěžechtivé, kteří i přes léto chtějí svůj stojan obohatit o nové cédéčko, nebo si zadarmo zajít na nějaký ten koncert. O prázdninách budou mít soutěže poněkud prodloužené termíny konání, ale soutěžit se bude samozřejmě pořád. Pro odběr informací o soutěžích emailem se zaregistrujte zde.

Ecstasy Of St. Theresa - Slowthinking
© facebook interpreta
První soutěž pro následující dva týdny pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím EMI, resp. jejím labelem Escape. Tomu se povedlo vyslat do Británie poslední album Ecstasy Of St. Theresa "Slowthinking" a právě tuto britskou verzi jejich desky u nás mohou tři z vás vyhrát. K tomu ovšem ještě navíc získají aktuální maxisingl "Happy R", na kterém je celkem šest verzí této skladby.

Do kvízu o 3 x CD "Slowthinking" a 3 x singl "Happy R" Ecstasy Of St. Theresa vstoupíte tady.

ATB - Addicted To Music
© facebook interpreta
Druhou soutěž pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím Popron Traxx, které u nás vydalo nové album projektu ATB, jinak DJe a producenta Andrého Tannebergera, "Addicted To Music". Na novince najdete opět jeho klasické tranceové skladby, ale místy se dostane až někam do sféry chilloutu. U nás může novou desku ATB vyhrát pět z vás.

Do kvízu o 5 x CD ATB "Addicted To Music" vstoupíte tady.

Třetí soutěž bude spojena s dalším ročníkem tanečního festivalu Hradhouse, jenž se letos bude konat 22. srpna na hradě Boskovice u Brna. Letos se festival bude odehrávat na dvou scénách, na nichž se představí přes čtyřicet DJů, mj. i Marco Bailey, Ian Ossia či Eric Fischer. U nás můžete na tuto akci, jejíž web najdete tady, vyhrát dvě vstupenky.

Do kvízu o 2 x vstupenku na festival Hradhouse vstoupíte tady.

Poslední dvě soutěže pořádáme ve spolupráci s pražským klubem Roxy. Tam si v srpnu na své přijdou příznivci reggae a příbuzných žánrů, takže 21.8. tam vystoupí Zion Train a 27.8. pak Black Uhuru. Na oba tyto koncerty u nás můžete vyhrát po trojici volných vstupů.

Do kvízu o 3 x vstup na Zion Train vstoupíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na Black Uhuru vstoupíte tady.

Soutěže na promowebech

Metallica - St. Anger
Na MusicServeru v současnosti běží promoweb, který propaguje snad nejočekávanější rockové album letošního roku - "St. Anger" od kapely Metallica. To vyšlo 9. června, na promowebu si můžete něco přečíst o desce, podívat se na hromady multimédií, poslechnout pár ukázek z desky, stáhnout tapety a také vyhrát - samozřejmě cédéčko s novým albem. Promoweb, na němž se soutěží, najdete zde.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem pět otázek (EOST a ATB deset), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.

Výherci soutěží z minulého týdne: CD Morcheeby vyhráli Karel Běhounek z Vlkaneče, Honza Borovský z Prahy a Irena Zelená z Prahy, kazetu pak Petra Tajovská z Brna a Luboš Racek z Prahy. CD Boldyho vyhráli Anna Vlasáková z Pardubic, Mirek Beroun z Prahy, Denisa Jánská z Prahy, Dan Mravec ze Zlína a Martin Kubla z Bohumína. CD Sarah Brightman vyhráli Martina Zábranská z Prahy, Miluše Foferková z Prahy a Martin Karlín z Pelhřimova. Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY