Niall Horan v březnu 2024 zazpívá Praze

20.07.2023 15:53 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Populární zpěvák Niall Horan se se svou novou deskou "The show" vydává na své prozatím největší tour a zavítá poprvé i do Prahy. V neděli 17. března 2024 zahraje ve Sportovní hale Fortuna. Vstupenky v ceně od 1 490 Kč budou v předprodeji od 28. července od 10.00, předprodej v Live Nation klubu startuje o den dříve.

Hluboce procítěná úvaha o všem, od duševního zdraví až po nekonečnou komplikovanost a nejistotu lásky, je nekonečně okouzlující výpovědí o tom, jak následovat své srdce až k jeho skutečné podstatě. Horan se obzvláště těší na svá vystoupení, jelikož se jedná o jeho nejosobnější materiál, který ve své výjimečné kariéře prozatím vytvořil.

"Není nic lepšího než sledovat, jak vám dav zpívá se všemi těmi emocemi ve tváři, a vědět, že si tu píseň spojuje s něčím významným ve svém vlastním životě," říká Niall Horan. "Pro mě je to vždycky to nejlepší, co může z psaní písniček vzejít."

Horan, který se v této sezóně připojil k pořadu The Voice televize NBC jako nový kouč, v něm představil svůj nový singl "Meltdown". Ve čtvrtek 20. července vystoupí jako jeden z headlinerů na tuzemském festivalu Colours of Ostrava.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY