Post Malone se v klipu "Overdrive" potuluje obývákem

19.07.2023 12:09 - Kateřina Spacek | foto: Rich Fury

Post Malone na jaře oznámil vydání své páté řadovky "Austin". Ta vyjde už 28. července, ale až dosud se o ní mnoho nevědělo. Před pár dny populární americký rapper konečně prozradil detaily. Album bude obsahovat celkem 17 tracků včetně již vydaných singlů "Chemical" a "Mourning".

A bude na něm taky novinka "Overdrive". "I spend my nights on overdrive | I live my life so overtired | And there's nowhere I can hide | Now I live my life on overdrive," zpívá autor v písni, kterou na Vevu doprovází i její živé předvedení.

Muzikant úzce spolupracoval s týmem této streamovací společnosti na vytvoření zcela individuálního setu. Výsledek je rozhodně zábavný. Začíná v obývacím pokoji, který působí otevřeně a zároveň minimalisticky. Kamera v jediném dlouhém záběru pozorně sleduje Postyho, jak kráčí po interiéru a na konci se uvelebí na oranžovém gauči.

"Už léta jsme velkými fanoušky jeho tvorby a jsme nadšeni, že jsme mohli vytvořit tato videa na míru ke skladbám z jeho nového alba 'Austin'. Takto hluboce osobní nahrávka si zasloužila vizuály od tvůrců zaměřených na detaily a specifickou kreativitu," pochvalují si spolupráci zástupci Veva, přičemž vyzdvihují zejména Postyho estetické cítění.

Tracklist desky "Austin" je následující: Don't Understand, Something Real, Chemical, Novacandy, Mourning, Too Cool to Die, Sign Me Up, Socialite, Overdrive, Speedometer, Hold My Breath, Enough Is Enough, Texas Tea, Buyer Beware, Landmine, Green Thumb, Laugh It Off.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY