Enter Shikari a Lake Malice spojí síly na evropské tour, v listopadu se zastaví i v Praze

29.06.2023 12:23 - Tisková zpráva | foto: Enter Shikari

Britská stálice Enter Shikari se vrací do Prahy, kde předvede spolu s Lake Malice pořádně divokou show. Enter Shikari se proslavili svým nekompromisním přístupem k hudbě a revolučním mixováním žánrů. Skupina je charakteristická pro svůj elektronický rockový styl, který propojuje s prvky post-hardcoru. Enter Shikari jsou držiteli mnoha ocenění a vévodí čtenářským anketám mnoha časopisů, kde sbírají ceny za nejlepší kapelu, stejně jako ocenění za nejlepší britské interprety a nejlepší alba od časopisů jako Kerrang!, Rock Sound, Heavy Music Awards nebo NME. Pražská show proběhne 3. listopadu v pražském klubu SaSaZu v rámci série Rock for People Concerts.

Vstupenky budou k dostání na GoOut od 30. června, 11:00. Prémiový předprodej na heslo pro majitele RFP aplikace byl zahájen už 28. června v 11:00. Předprodej je na heslo, které najdete přímo v RFP aplikaci.

Enter Shikari jsou britská rocková kapela, která vznikla v roce 1999. Jejich hudba kombinuje prvky elektroniky, rocku a hardcore. Kapelu proslavily hity jako "Sorry, You're Not a Winner", "Juggernauts" nebo "The Last Garrison". Jejich poslední album "A Kiss for the Whole World" bylo přijato s nadšením kritiky a fanoušky po celém světě. Vyšlo 21. dubna 2023 a hned se dostalo na první místo Official UK Album Charts, což se jim podařilo poprvé. Kombinace synťáků, tvrdé hudby a skvělého hlasu frontmana Rou Reynoldse jsou ideální výbavou pro pořádnou show. Ve svých textech často reflektují nejrůznější společenská a politická témata, jako je například problém klimatické změny, Trumpova kandidatura na prezidenta nebo špatný stav amerického zdravotnictví.

Skupina si k některým písním přizvala k mikrofonu třeba britské elektronické duo Wargasm nebo zpěvačku Cody Frost.

Enter Shikari navíc vyjedou na turné se speciálním hostem - talentovanou kapelou Lake Malice. která je novou silou na hudební scéně a která se rychle prosazuje svým originálním zvukem a promyšlenými texty. Metalcorové propojení s charismatickou zpěvačkou Alice Guala je garancí nezapomenutelného hudebního zážitku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY