The Smashing Pumpkins se ve virtuálním klipu "Spellbinding" vydávají do fiktivního světa Atum

03.07.2023 08:12 - Kateřina Spacek | foto: Vojtěch Kubec / musicserver.cz

The Smashing Pumpkins se podělili o oficiální videoklip k songu "Spellbinding" z kritikou oceňovaného alba "Atum". Režisér Kevin Kerslake, který pro skupinu natočil vizuály k písním "Cherub Rock" a "I Am One", tentokrát s Billym Corganem, Jimmym Chamberlinem, Jamesem Ihou a Jeffem Schroederem úzce spolupracoval na tom, aby vytvořili digitální avatary sebe sama pro fiktivní svět Atum.

"Pro video 'Spellbinding' jsme zvolili virtuální model produkce a vytvořili jsme ho kompletně v herním enginu. S Billym sdílíme zájem o spojení prvků starého světa s nejmodernějšími technologiemi a to se nám v nejnovějším klipu zadařilo," sdílí svoje nadšení z výsledného počinu Kerlslake.

Video přichází pár týdnů před startem očekávaného severoamerického turné "The World is a Vampire Tour". To začíná 28. července v The Chelsea v Cosmopolitanu v Las Vegas.

A aby toho nebylo málo, Billy si pro fanoušky nachystal také podcastový seriál "Thirty-Three with William Patrick Corgan", ve kterém si fanoušci budou moci poslechnout dosud neslyšené skladby z "Atum" a také se ponořit do různých aspektů historie slavné kapely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY