Imodium ohlásili velký comeback. Bude deska, velký koncert, prostě všechno

05.06.2023 16:51 - Hana Bukáčková | foto: Michal Havlíček

V jednom z největších hitů Imodium (aspoň pro mě) "Deset životů" se zpívá: "Hééj jóó, hééjóó. A dál, co bude dál?" Ale my už to víme. Všem milovníkům této původně broumovské formace se splní sen: kapela se vrací po čtyřech letech v plné síle a s velkou pompou.

Skupina uplynulou sobotu vystoupila na festivalu Broumovská kytara (nebyl to ovšem první koncert po pauze - týden předtím hrála jako host na mejdanu Rybiček 48). Během setu (a den nato i na sociálních sítích) oznámila následující:

"Ohlašujeme comeback, nové album a oslavu dvaceti let od debutu na životním koncertu v pražském Forum Karlín v magické datum 04.04.24! Nikdo z vás tam nesmí chybět. Začněme novou éru kapely Imodium společně!"

Formace hraje ve složení Thom (zpěv), Kárl (bicí), Dan (kytara) a Ronoon (basa). Na svém kontě má alba "Imodium", "Stigmata", "Polarity", "Valerie", "Element". Sami její členové o sobě natočili dokument a byli známí pořádáním bytových turné. Od jejich poslední desky uplynulo šest let, v mezidobí vydali singl "Střepy Tepy!" nazpívaný společně s frontmanovou partnerkou Žanet.

Lístky na zmíněnou show můžete koupit už nyní zde. Pro pamětníky, ehm třicátníky až čtyřicátníky, přikládáme na závěr nestárnoucí klasiku s kapkou nostalgie.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY