Lana Del Rey překvapila fanoušky předělanou verzí nevydané skladby "Say Yes to Heaven"

26.05.2023 17:26 - Kateřina Spacek | foto: facebook interpreta

Lana Del Rey nedávno do světa vypustila svou devátou řadovku "Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd". A zdá se, že populární americká zpěvačka je v plném rozkvětu, což dokázala i ve výpravném videoklipu "Candy Necklace", který se zařadil k jejím nejlepším počinům.

Její tvůrčí vlna ovšem neopadává. Pamatujete na to, když před lety internetem kolovala neoficiální verze písně "Say Yes to Heaven"? Umělkyně se nyní rozhodla ji dokončit a finální verzí překvapit fanoušky.

Spekuluje se, že song byl poprvé nahrán v listopadu 2013 v rámci sessions k albu "Ultraviolence". Zasněná skladba byla nakonec z neznámých důvodů z tracklistu vyřazena. O tři léta později však "Say Yes to Heaven" unikla na internet spolu s dalšími nevydanými kousky "Fine China" a "Your Girl".

Ačkoli aktuální úprava zní trochu jinak než ta původní, která si našla oblibu zejména na TikToku, je výsledkem krásná věc s mlhavými kytarami a smyčci. Del Rey jako bonus přidala také její zrychlenou verzi, odráží tak momentální posedlost zvyšováním tempa písní pro použití na zmíněné čínské sociální síti. Obě si můžete pustit níže. Která se vám líbí víc?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY