Janelle Monáe miluje rtěnky. Její klip k "Lipstick Lover" je jako jedna velká swingers party

17.05.2023 10:49 - Kateřina Spacek | foto: Alan Ferguson

Janelle Monáe konečně oznámila podrobnosti týkající se jejího očekávaného nového alba "The Age of Pleasure". Následovník desky "Dirty Computer" z roku 2018 vyjde 9. června u Wondaland Arts Society / Atlantic Records. Tracklist nabídne celkem čtrnáct položek, jejich poslech však v součtu bude trvat jen dvaatřicet minut.

Kolekci v únoru předznamenal singl "Float" a nyní je tu druhá ochutnávka. Jmenuje se "Lipstick Lover" a rovnou k ní vyšel i videoklip, jehož režie se ujala sama zpěvačka a Alan Ferguson.

To, že má Janelle ráda výstřednost, dokázala v minulosti už několikrát. Vzpomeňte například na její vagínové kalhoty, které si s tanečnicemi oblékla v "PYNK". "Lipstick Lover" je ale tak z trochu jiného soudku, nese se totiž v duchu jedné swingers party. Stud tady skutečně nemá své místo - nahými zadnicemi a obnaženými prsy se to ve snímku jen hýří. Otázkou zůstává, zda může tato americká nebinární a pansexuální umělkyně ještě něčím šokovat.

Její čtvrtá řadovka "The Age Of Pleasure" bude obsahovat tyto skladby: Float [ft. Seun Kuti and Egypt 80], Champagne Shit, Black Sugar Beach, Phenomenal, Haute, Oh La La, Lipstick Lover, The Rush, The French 75, Water Slide, Know Better, Paid in Pleasure, Only Have Eyes 42, A Dry Red.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY