Jared Leto v černobílém klipu "Stuck" kapely Thirty Seconds To Mars exhibuje

16.05.2023 11:12 - Ondřej Hricko | foto: Concord Records

Fanoušci herce a hudebníka Jareda Leta se mohou radovat. Ještě letos totiž skupina Thirty Seconds To Mars, kterou Jared tvoří společně s bratrem Shannonem, chystá albový návrat. Nástupce pět let staré nahrávky "America" dostal komplikované jméno "It's the End of the World but It's a Beautiful Day" a vyjde 15. září nově pod hlavičkou labelu Concord Records.

Prvním singlem je taneční pecka "Stuck". S tím, že kytarový, rockový zvuk je dávnou minulostí, se už fanoušci kapely dávno smířili. Nepřekvapí je tak ani popově laděná novinka, která ovšem baví jednoduchým a přitom úderným tanečním groovem i epickou produkcí.

Režie klipu se ujal sám Jared Leto a není to vůbec špatně odvedená práce. Převážně černobílý vizuál, který se v závěru přepne do barevného, je podkladem pro přehlídku obou bratrů a dalších herců v pestré škále provokativních kostýmů. Dobře se na to kouká a ještě lépe se to poslouchá, přestože nejde o nějaké zvlášť progresivní hudební dílo. Rozhodně je to přesvědčivější výkon, než celý tucet písní poslední americké desky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY