Baskytarista Thundercat spojil své síly s Tame Impala v novém funkovém singlu "No More Lies"

29.04.2023 18:33 - Kateřina Spacek | foto: Neil Krug

Dosud měl americký baskytarista Thundercat s psychedelickou kapelou Tame Impala společnou účast na albu "Cracker Island" od Gorillaz. Zatímco se ale první zmíněný hudebník podílel na titulní skladbě nahrávky, australští rodáci jsou pro změnu slyšet v písni "New Gold".

Nyní ale skutečně spolupracovali, výsledkem jejich setkání ve studiu je singl "No More Lies". Jedná se o píseň, která se zabývá nefunkčním vztahem a převzetím odpovědnosti za své činy. Skladba s nádechem funku je skvělým výsledkem nahrávání Thundercata s kapelou. Není proto divu, že se začaly rojit komentáře fanoušků, které volají po celém společném albu.

A třeba se desky skutečně dočkáme. Thundercat se totiž k času strávenému ve studiu vyjádřil takto: "S Kevinem Parkerem jsem chtěl spolupracovat už od prvního alba Tame Impala. Tak nějak jsem už tenkrát věděl, že by naše společná práce byla výjimečná. A najednou je to tu. Z téhle písně jsem byl nadšený a doufám, že v budoucnu s Kevinem vytvoříme další zajímavé songy."

"No More Lies" je prvním oficiálním singlem Thundercata od roku 2020, kdy vydal album "It Is What It Is". Tato deska mu v roce 2021 vynesla cenu Grammy za nejlepší progresivní R&B album.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY