Česká kina zrůžoví. Na jeden večer je opanuje koncert Machine Gun Kellyho z Clevelandu

13.04.2023 11:39 - Tisková zpráva | foto: Aerofilms

Rapper, který se dokázal přerodit v moderního pop-pankáče, idol mladých, nepřehlédnutelná hvězda, častý objekt bulváru, provokatér a jedna z komerčně nejvýraznějších hudebních osobností současnosti. To všechno lze napsat o Machine Gun Kellym, který spolehlivě vyprodává koncerty a je na předních místech velkých festivalů. Nyní míří jeho koncert i do kin. Záznam triumfální show "Mainstream Sellout Live from Cleveland: The Pink Era" bude na plátnech pouze na jeden večer, 13. května 2023.

Machine Gun Kelly v kině plakát
© Aerofilms
Více než dvouhodinový záznam energické show vznikl v roce 2022 v rámci vyprodaného světového turné na clevelandském FirstEnergy Stadium. Nabízí nejen zážitek doslova jako z první řady, písní z posledních dvou desek i připomínky rapové tváře Machine Gun Kellyho, ale rovněž exkluzivní pohledy do zákulisí.

Machine Gun Kelly (vlastním jménem Colson Baker) čekal na úspěch celé čtyři desky. Změnil styl a naplno se chytil návratu pop-punkové vlny. S albem "Tickets To My Downfall" vystřelil jako supernova a v globálním měřítku zazářil ještě více jejím následovníkem, deskou "Mainstream Sellout". A v tu chvíli se stal ikonou a idolem. Rebelantské chování, drzé provokace již známých hvězd (známé jsou jeho spory s Eminemem nebo Coreyem Taylorem ze Slipknot), namíchané s osobními texty i pro cílové publikum lákavý nihilismem. Tato směs zafungovala a MGK plní haly. A to i tu v pražských Holešovicích, kde zahrál vloni v září a zahalil Prahu do růžové. A totéž lze očekávat i letos v létě na Rock For People, kde je Machine Gun Kelly jedním z ohlášených headlinerů.

Zažijte tento jedinečný večer v kinech i s ostatními fanoušky. Do českých a slovenských kin snímek distribuuje společnost Aerofilms.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY