LEWITT LCT 240 PRO - Profi mikrofon s príma cenovkou

05.04.2023 11:33 - Tisková zpráva | foto: Kytary.cz

Lewitt je mladá rakouská společnost, která se věnuje výrobě mikrofonů nejrůznějších konstrukcí s rozličným určením využití. Přestože je v porovnání s konkurencí díky svému vzniku v roce 2009 stále teenagerem, kvalitou zpracování a svým celosvětovým renomé neoddiskutovatelně patří mezi dospělé značky se širokým produktovým portfoliem.

LEWITT LCT 240 PRO
© Kytary.cz
Strategií značky Lewitt je mj. důraz na vysokou kvalitu při zachování přívětivé ceny. Produkty opatřené jejím logem tak otevírají skvělé možnosti využití profesionální techniky také hobby zvukařům a hudebníkům, pro které jsou stejně jako pro profíky dostupnějším ekvivalentem dražších mikrofonů konkurenčních značek. Příkladem takového mikrofonu z nabídky značky Lewitt je kondenzátorový model LCT 240 PRO.

Univerzální využití a perfektní zvuk

Kondenzátorový mikrofon LCT 240 PRO plynule navazuje na model LCT 240. Oproti tomu má však čistší design a jednodušší konstrukci. Postrádá ovladače filtrů a útlumu, které mohou být pro méně zkušeného hudebníka či zvukaře matoucí, a jeho ovládání je tedy přívětivější i pro úplné začátečníky. Mikrofon poskytuje profesionální zvuk, ale jeho hlavní devizou je jeho univerzální využití. Velkomembránová kapsle mikrofonu má kardioidní (ledvinovou) charakteristiku a zvuk snímá především přední částí a boky membrány. Hodí se tedy skvěle pro pódiové i studiové snímání zpěvu, mluveného slova, k ozvučení akustických nástrojů, reproboxů, bicích nebo perkusí.

Mikrofonní nezmar na stage i do studia

LEWITT LCT 240 PRO
© Kytary.cz
Pokud hledáte mikrofon s širšími možnostmi využití, LCT 240 PRO je ideální volba. Vzhledem k univerzální kardioidní charakteristice zvládne nazvučit téměř každou situaci a díky bytelné konstrukci vydrží bez újmy na kráse i náročné koncertní šňůry. Perfektní práci odvede na klubových pódiích i v domácím studiu.

Mikrofony Lewitt LCT 240 PRO můžete koupit nebo vyzkoušet v prodejnách a na e-shopu Kytary.cz. V nabídce jsou v černém a bílém barevném provedení, a to buď samostatně nebo v sadě s příslušenstvím označené jako Lewitt LCT 240 ValuePack.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY