Ed Sheeran připravuje posmrtné album

23.03.2023 17:48 - David Věžník | foto: Marie Trávníčková

Fanoušci a fanynky Eda Sheerana už se jistě těší na 5. května, kdy jejich oblíbenec vydá svou pátou řadovku "−" ("Subtract"). Tento týden navíc oznámil, že nějaké jeho muziky se dočkají i v časech, až tu jednou nebude. Už nyní totiž chystá posmrtnou desku.

"Chci pomalu a postupně vytvářet album, které bude v uvozovkách - i bez uvozovek 'dokonalé'. Po zbytek svého života do něj budu tu a tam přidávat nové songy. V mé závěti pak bude stát, že až umřu, celý komplet vyjde," prozradil britský písničkář v nedávném rozhovoru pro magazín Rolling Stone.

Dodal, že do té doby by chtěl vydat ještě alespoň pět dalších studiovek. Pro tu letošní prý spolu s producentem Aaronem Dessnerem (ano, tím Aaronem Dessnerem, který pracoval třeba na "folklore" a "evermore" od Taylor Swift), napsal přes třicet skladeb. Na finální tracklist se dostalo těchto čtrnáct: Boat, Salt Water, Eyes Closed, Life Goes On, Dusty, End Of Youth, Colourblind, Curtains, Borderline, Spark, Vega, Sycamore, No Strings, The Hills of Aberfeldy.

Zda se některá z nyní nezařazených písní dočká vydání na zmíněném posmrtném albu, není jisté. Co naopak jisté je, že "Subtract" si můžete už teď předobjednat v našem shopu, a to hned v několika verzích.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY