Jason Mraz se v klipu "I Feel Like Dancing" protancuje celým domem až na svatbu

18.03.2023 13:32 - Honza Balušek | foto: BMG

Jason Mraz vyslechl přání své matky a na osmé desce "Mystical Magical Rhythmical Radical", která vyjde 23. června, se rozhodl vystoupit ze své škatulky poloakustické kytarové hudby ovlivněné reggae a nahrát plnokrevné popové album. A pilotní singl "I Feel Like Dancing" a hlavně doprovodný videoklip k němu dávají znát, že s jeho verzí popu přijde i velká dávka radosti a optimismu.

U Mraze samozřejmě nemůžeme čekat, že by se pustil do elektroniky a rovných beatů, živé nástroje mají přednost. Písničku žene dopředu výrazná basová linka, nad kterou se klenou mohutné dechy, melodie je ovšem zdravě nakažlivá a text s nadhledem popisuje pocity pětačtyřicátníka, který rád tancuje, ale vlastně mu to moc nejde.

A ten klip! Videa na jeden záběr bývají většinou povedená, režisér Taylor James ale své čtyři minuty nepřetržitého snímání dotáhl téměř k dokonalosti. Mraz se ve vizuálu protancovává Via Verde Country Clubem v kalifornském San Dimas, kde se potkává s hosty i personálem, a nakonec skončí na svatební party, kde to pořádně rozjede. Je to obrovská zábava od začátku do konce a společně s energickou skladbou se jedná o kousek entertainmentu, který musí každému zpříjemnit den.

Kromě samotného klipu, na který se určitě budete dívat několikrát, aby vám neunikly všechny zábavné detaily, si můžete pustit i jeho pop-up verzi, v níž se v bublinách dozvíte spousty zajímavostí z jeho natáčení. Třeba že zkoušky bez kamer proběhly desetkrát a s nimi sedmkrát. A na závěr se můžete podívat i na krátký dokument, jak celý den probíhal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY