Calvin Harris a Ellie Goulding se v "Miracle" vracejí do trancových devadesátek

14.03.2023 18:25 - Honza Balušek | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Několikeré odložení vydání nové desky od Ellie Goulding "Higher Than Heaven" způsobilo asi i to, že se nyní bude její propagace křížit se skladbou, kterou nazpívala pro Calvina Harrise. I když slavný DJ možná mohl nechat "Miracle" v šuplíku, zas tak velký zázrak to totiž není.

Harris po loňském albu "Funk Wav Bounces Vol. 2" asi pro své letošní DJské sety potřeboval nějaký nový pořádný banger, a tak s anglickou zpěvačkou nahrál třetí song do trilogie společných písní. Přibližně před dekádou dali dohromady kousky "I Need Your Love" a "Outside", novinka se v čase ohlíží ještě hlouběji do minulosti, někam do přelomu devadesátých a nultých let, kdy i do mainstreamu pronikl trance.

Klavírní vyhrávka připomene třeba i "Children" Roberta Milese, ale i kvůli nenápadité melodii se jedná jen o docela obyčejnou tucku. Navíc zpěv Ellie zní podivně odosobněně a bez emocí, až by skladbu mohl zpívat kdokoli. Nic navíc totiž její hlas výsledku nepřidal. Na party ale "Miracle" fungovat určitě bude.

Pokud se více těšíte na zmíněnou novou studiovku od Ellie Goulding, kterou si na CD, speciálním CD i vinylu můžete předobjednat v našem shopu, dočkat bychom se jí měli snad už konečně 7. dubna. A v červenci si tuto interpretku mnoha hitů budeme moci užít naživo na festivalu Colours Of Ostrava.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY