Ashnikko prozradila detaily debutového alba "WEEDKILLER"

05.03.2023 12:00 - Kateřina Spacek | foto: Lucrecia Taormina

Ashnikko, britská alt-popová hvězda, která v roce 2019 prorazila s tiktokovým hitem "Stupid", oznámila podrobnosti o své první dlouhohrající desce. Bude se jmenovat "WEEDKILLER", vyjde 2. června u Warner Records a předchází jí singl "Worms", který si můžete pustit níže.

Album následuje po zpěvaččině mixtapeu "DEMIDEVIL" z roku 2021 a obsahuje již dříve vydanou skladbu "You Make Me Sick!". Koncept kolekce popisují tiskové materiály jako "komentář k ekologické katastrofě a rychlému vývoji technologií". Nahrávka prý vypráví příběh vílí civilizace okupované a zničené stroji, které se živí organickou hmotou. Vílí hrdina se snaží pomstít tím, že se stane součástí stroje.

Sama Ashnikko dodává: "Mé bioluminiscenční srdce září. Můj postapokalyptický svět fae je tu pro vás a zve vás, abyste se do něj vydali. Moje křídla byla vyrvána, ale já jsem si je vyrobila znovu z částí stroje Weedkiller. Já jsem ta, kdo sem byl vyslán, aby tě zlikvidoval, Weedkillere."

Tracklist desky "WEEDKILLER" je následující: World Eater, You Make Me Sick!, Worms, Super Soaker featuring Daniela Lalita, Don’t Look At It, Cheerleader, Moonlight Magic, Miss Nectarine, Chokehold Cherry Python, WEEDKILLER, Want It All, Possession of a Weapon, Dying Star featuring. Ethel Cai.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY