Podívejte se na Rihannu (a její těhotenské bříško) na Super Bowlu

13.02.2023 12:30 - Honza Balušek | foto: Roc Nation Records

Zatímco Severní Ameriku vždy hlavně zajímá, kdo vyhraje finálový zápas play-off severoamerické Národní fotbalové ligy (letos to byli Kansas City Chiefs), zbytek světa se o něco více těší na poločasové hudební vystoupení. Letošní show ovládla Rihanna. Předvedla kupu svých hitů a hned na začátku nečekaně i své těhotenské bříško.

Zpěvačka kromě své druhé gravidity překvapila i tím, že si na pódium, kterému dominovaly červená a bílá barva, nepozvala žádného hosta - vystačila si pouze se spoustou tanečníků a tanečnic. I přes svůj stav se barbadoská rodačka nebála předvést nějaké ty choreografie a hlavně nemalý čas strávila ve výšce na létající platformě. A i když se, jak to u podobných obřích vystoupení bývá zvykem, velká část vokálů nesla z playbacku, závěrečná dvojice "Umbrella" a "Diamonds", kdy se díky mobilním telefonům návštěvníků rozzářil celý stadion, byla skvělou tečkou za její show.

Rihanna stihla během necelých čtrnácti minut, které byly jejím prvním koncertním vystoupením po téměř pěti letech, představit úryvky z těchto skladeb: Bitch Better Have My Money, Where Have You Been, Only Girl (In The World), We Found Love, Rude Boy, Work, Wild Thoughts, Pour It Up, All Of The Lights, Run This Town, Umbrella, Diamonds.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY