Lazer Viking a Vellocet Roll budou v sobotu řádit v Kabinetu Múz

09.02.2023 15:56 - Tisková zpráva | foto: Kabinet Múz

V sobotu 11. února budeme mít v Brně jedinečnou příležitost vidět naživo frontmana nefungujících Wild Tides. Jakub Kaifosz aka Lazer Viking doveze synťákově pojatou novou desku "Tunnel Vision". Večer odstartuje post-punková formace Vellocet Roll. Co víc si přát?!

Lazer Viking se do Kabinetu vrací s novým albem "Tunnel Vision", které se umístilo napříč žebříčky nejlepších nahrávek roku 2022 a je také nominované na desku roku v cenách hudební kritiky Apollo. Vikingova odbočka k synth-popu a new wave osmdesátých let sice může zvednout nejedno obočí, z jeho pověstného rock'n'rollového nasazení se ale při přechodu na nový zvuk v žádném případě neztratilo ani za nehet jeho nekompromisní naléhavosti a energie.

Společně s Vikingem se představí také post-punková formace Vellocet Roll. Její nejčerstvější EP "Halcyon Days" zachycuje kapelu v přímočařejším punkovém módu s rozšířenou sestavou o druhou kytaru a perkuse. Vellocet Roll patří aktuálně mezi nejlepší živé kapely na bohaté české alternativní scéně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY