Astronaut současného rapu Masked Wolf předvede svou dechberoucí flow

08.02.2023 09:51 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Skladba "Astronaut in the Ocean" doslova zbourala internet. Hit, díky kterému zná rappera Masked Wolfa celý svět, se během dvou let dostal ze sociálních sítích do rotací rádií a na přední příčky virálních playlistů. Sám vyrůstal na Eminemovi a 50 Centovi, a i když sleduje současné trendy v trapu, dává přednost klasičtější formám hip hopu s inspirativní energickou flow. V pražském klubu SaSaZu vystoupí Masked Wolf 15. května 2023, vstupenky jsou k dostání od 8. února na fource.cz a portálech GoOut a Ticketmaster.

Skládat hudbu začal už ve třinácti, první singly vydal v roce 2018. Průlomové album "Astronomical" spatřilo světlo světa v roce 2021 a díky jeho úspěchu se stal tenhle australský hudebník žádaným spolupracovníkem nejen rapových hvězd. Na své skladby si jej pozvali Bebe Rexha, Tom Walker nebo Bring Me The Horizon.

"Astronaut in the Ocean" má dnes jenom na Spotify přes miliardu přehrání. Kromě americké hitparády, kde se vyšplhala na šesté místo, ovládla píseň i českou a slovenskou digitální hitparádu. Na jejím remixu se podíleli i G-Eazy a DDG. Na nahrávce "Astronomical", kterou zmíněný hit uzavírá, se objevují taky rapper Kevin Gates nebo indiepopová skupina X Ambassadors. Masked Wolf se na desce věnuje duševnímu zdraví i způsobům, kterými čelí společenským tlakům. Velmi osobní texty vždy doprovází povzbuzující beaty. Ne nadarmo je rapperovo motto: "Předhoď mě smečce vlků a já se vrátím jako její vůdce."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY