P!nk si na novou desku pozvala The Lumineers, First Aid Kit i Chrise Stapletona

06.02.2023 13:58 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Už jen dva týdny nás dělí od nové desky, jíž P!nk vetkla do titulu slovo "Trustfall". Z alba vypustila již dvě singlové ochutnávky - kromě titulní skladby i písničku "Never Gonna Not Dance Again" - a nyní zveřejnila tracklist kolekce společně s hosty, kteří jí s ní vokálně pomohli.

Zatímco The Lumineers (skladba "Long Way To Go") a First Aid Kit ("Kids in Love") si s rodačkou z Pensylvánie na studiové nahrávce zapějí premiérově, countryový bard Chris Stapleton se s ní při natáčení setkal již podruhé. Poprvé se tak stalo na minulé řadovce "Hurts 2B Human" v písni "Love Me Anyway". Pokud se novinky P!nk už nemůžete dočkat, na CD či vinylu si ji můžete předobjednat v našem shopu.

Tracklist alba "Trustfall", které vyjde v pátek 17. února, bude následující: When I Get There, Trustfall, Turbulence, Long Way To Go (featuring the Lumineers), Kids in Love (featuring First Aid Kit), Never Gonna Not Dance Again, Runaway, Last Call, Hate Me, Lost Cause, Feel Something, Our Song, Just Say I’m Sorry (featuring Chris Stapleton).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY