Rita Ora jako nešťastná nevěsta, ale jen v klipu "You Only Love Me". Skutečnost je jiná

31.01.2023 14:41 - Tomáš Navrátil | foto: BMG Rights Management

Britská zpěvačka Rita Ora nepatří k těm, kteří by solili jedno album za druhým. Značné rozestupy mezi nimi alespoň vyplňuje příjemnými tanečními singly, v nichž svým vokálem doprovodí nějakého zrovna slavného DJe. Nyní, zdá se, nastal čas propagovat nástup její třetí studiové desky. Pilotní singl "You Only Love Me" se řadí opět k těm tanečnějším kouskům. Jde o příjemnou popinu s návykovým refrénem o tom, že je milována jen tehdy, když se to partnerovi hodí.

Doprovodné video zachycuje přípravy na veselku, která nutně nemusí dopadnout dobře. Stylizací tu zpěvačka dost připomíná plastikové holky z americké reality show "Makléři z Hollywoodu", konkrétně jako by z oka vypadla Chrishell Stause. Když se zaměříme na to, co se v klipu děje, i na text písničky, vypadá to, že dvaatřicetiletá kráska prochází těžkou vztahovou situací. Opak je ale pravdou.

Rita Ora se ve skutečnosti před nedávnem vdala za populárního a často dosti střeleného režiséra a herce Taiku Waititiho. Toho můžete znát jako tvůrce posledních dvou filmů o Thorovi nebo ztřeštěných komedií jako třeba seriálu "Co děláme v temnotách" či snímku "Králíček Jojo". Svatební obřad obou hvězd se konal v komorním duchu a na začátku videa uvidíte i několik gratulací, například od Kristen Stewart, Lindsay Lohan nebo Sharon Stone. Nicméně se nejedná o skutečný průběh svatby, ale jen o jakési co by kdyby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY