Pardubická enteria Arena v srpnu zažije thrashový večírek s Megadeth

30.01.2023 17:52 - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Slovutní Megadeth, jedni z tzv. Velké thrashmetalové čtyřky (společně s Metallikou, Anthrax a již neaktivními Slayer), míří v létě na evropské turné, během něhož neminou ani Českou republiku. Svůj koncert naplánovali na 17. srpna do pardubické enteria Areny, která jen před pár dny hostila jiné metalové hvězdy - Manowar.

Předprodej vstupenek v ceně od 990 Kč odstartuje v pátek 3. února v 10 hodin dopoledne v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Členové klubu Live Nation si svou vstupenku budou moci zajistit již s předstihem už 1. února.

Megadeth letos oslaví 40 let na scéně, což je časový úsek, po kterém by kapela už mohla jet čistě jenom z podstaty. A fanouškům by to dost možná stačilo. Ne tak parta - pravda proměnlivá - kolem principála Davea Mustaina. Ten dokázal porazit rakovinu hrdla a v loňském roce se i s celou kapelou dokázal vrátit s příznivě přijatou řadovkou "The Sick, The Dying... and the Death". A jak zaznělo v naší recenzi, nevypadá to, že by Megadeth, navzdory zdravotním problémům i vynuceným změnám v sestavě, chtěli končit.

Nové album bude jistě v koncertním setlistu nepřeslechnutelné, dojde ale i na zářezy z klíčových desek formace "Rust In Peace", "Peace Sells..." nebo "Countdown To Extinction". Prostě, na město perníku se valí pořádný thrashmetalový večírek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY