Film o Madonně se ruší. Zřejmě kvůli turné

29.01.2023 12:11 - Jana Kloučková | foto: Warner Records

Plánovaný životopisný film o královně popu byl zrušen. Snímek byl ohlášen v roce 2020 a režisérkou se měla stát samotná Madonna. "Měla jsem výjimečný život, musím tedy natočit výjimečný film. Spousta lidí se snažila natočit filmy o mně, většinou misogynní muži. Tak jsem se do toho opřela a řekla si, že můj příběh nebude vyprávět nikdo jiný než já!" pronesla tehdy zpěvačka. Hlavní role se měla ujmout herečka Julie Garner, byla vybrána z více než tuctu favoritek.

Nyní však americký týdeník Variety prostřednictvím několika zdrojů uvádí, že film již není ve výrobě Universal Pictures. Zprávy dodávají, že Madge má stále v úmyslu autobiografii natočit, ale projekt byl pozastaven na neurčito.

Důvodem zrušení je patrně čerstvě ohlášené turné ke 40. výročí Madonniny kariéry s názvem "Celebration Tour", které začne v červenci v Severní Americe a v říjnu se přesune do Evropy. Česká republika se v seznamu prozatím neobjevuje, fanoušci mohou svou oblíbenkyni navštívit nejblíže na konci listopadu v německém Berlíně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY